Toptan Kupa Bardak

Toptan Kupa Bardak

Kupa Bardak Modelleri

30 March 2021 12:32

Toptan Kupa Bardak


Kupa bardak dahil, çeşitli promosyon ürünlerini sizlere ulaştıran Promosyon kent, geniş hizmet ağı ile müşterilerinin her daim yanında olmuştur. Elektronik aletlerden çantaya, iş giysilerinden kalemlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan oluşum, müşterilerinin isteklerine cevap verebilmeyi amaçlamaktadır. Bunun dışında, tedarik, lojistik, depolama hizmetleri de firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Satın alacağınız ürünlere ve almış olduğunuz hizmete dair fikirlerinizi ise internet sitemizin “İletişim” sayfasından iletebilirsiniz.
2006 yılından bu yana promosyon sektörünün öncü firmalarından olan Efor grup, tedarik, proje yönetimi ve promosyon alanlarında hizmetler vermeye devam etmektedir. 2008 yılındaki kare kod okuyucusu ile sektöre kazanımlar sağlamıştır. 2014 yılında ERP-MRP-CRM ile yeni nesil kodlama alanlarına katkı sağlayan firma, 2016 yılında ise pazaryeri entegrasyon ve ürün borsası uygulamalarını projelendirmiştir. Tüm bunların dışında Ar-Ge yazılım ekibini kurarak çözümler üretmeye devam etmiştir. 1996 yılından itibaren ise sağlık sektöründeki tecrübesini eczacı E logo tabelası üretimine yansıtmıştır. Bu alanda Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biri olan firma, 2013 yılında da eczanehaber.tv adresini kurarak sektöre hizmet vermeye devam etmiştir.

Kupa Bardak Modelleri


Geniş bir ürün ve hizmet ağına sahip olan firmamızın en çok ilgi çeken ürünlerinden biri ise toptan kupa bardak modellerimizdir. Kupa ve termoslar halihazırda promosyon alanında önemli bir yer teşkil etmektedir. Farklı tarz, renk, desen ve büyüklüğe sahip olan kupa bardaklarımız, ulaştığı herkese kolaylık sağlayacaktır. Bahsi geçen durumun, bulunduğunuz sektöre uygun ürün seçiminde kolaylık sağlayacağı ise açıktır. Kupalarınız uygun bulduğunuz kullanım alanına özgü olarak üretilecektir. Kalitesi ile uzun yıllar kullanabilecek olan kupalarımız, uygun kalınlıkta olup sıcaklığı emmemekte ve ısıyı muhafaza etmektedir. Cam, porselen, seramik gibi birçok hammaddeden üretilmiş kupa bardak dışında, termos ve matara gibi ürünlere de yer verilmektedir.

Diğer ürünlerimizde olduğu gibi kupa bardaklarınız da bizler tarafından tasarlanacak, üretilecek, depolanacak ve tedariki sağlanacaktır. Firmanızın adına yakışır şekilde üretilecek olan kupalarımızın fiyatları ise oldukça uygundur.
Firmanızın değerine değer katacak kupalarımıza, internet sitemiz ve diğer iletişim araçlarımız ile ulaşabilirsiniz. Siparişlerinizin hangi aşamada olduğu bilgisine ise yine aynı kanallar aracılığı ile sahip olabilir, görüş istek ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz.

Neden Biz?


Toptan Kupa bardak dahil promosyon ürünleriniz uzun yıllar markanızın reklamında kullanılacağı ve firmanızla özdeşleşeceği için kalite ve tasarım olarak firmanızla örtüşecek şekilde üretilecektir. Efor grup bunun garantisini uzun yılların tecrübesi ile siz müşterilerine verebilmektedir. Ayrıca tasarım, üretim, depolama ve tedarik işlemlerinin hepsinin firmamız tarafından sizler için karşılanacağı da unutulmamalıdır. Tüm bunların yanı sıra firmamız, promosyon sektörüne 15 yıldır hizmet etmekte ve siz müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir yapıyla kurumsallaşma aşmasını tamamlamıştır. Efor grup, siz müşterilerini ve dahil olduğu sektörü iyi tanıyor ve bunun üzerinden hizmet vereceğini garanti ediyor.
Etiketler
  • #EforGrup
  • #PromosyonKent
  • #KurumsalPromosyon
  • #BaskılıPromosyon
  • #PromosyonKupaBardak