Promosyonda Teknolojik Ürünler

Promosyonda Teknolojik Ürünler

Promosyonda Kullanılan Teknolojik Ürünler

05 March 2021 14:44

Promosyonda Teknolojik Ürünler


Promosyon, köklü bir geçmişi olan firmaların yeni sezon için çıkan ürünlerinin tanıtımını yapmak ve müşterilerin dikkatini çekmek, yeni müşteriler kazanmak için piyasaya sürülen tanıtım araçları olabileceği gibi, yeni kurulmuş olan firmaların da kendilerini tanıtmak, isimlerini tercih edilebilir bir hale getirmek için kullandıkları logolu, isimli tanıtım ürünleridir. Değişen bu teknolojik çağda bu ürünler artık sesiz ve görsel reklam görevi görmektedir. Kullanılan ürünün kalitesi bir nevi firmanızın da kalitesini temsil etmektedir, bu nedenle tercih edeceğiniz ürünler şirketinizin geleceğini belirlemede büyük rol oynar. Nedeni ise yapılan araştırmalara göre bu ürünlerin radyo ve televizyon reklamlarından daha fazla şekilde insanların aklında kalıcı olmasıdır. Günümüzde bu ürünlerde çok fazla çeşit bulunmaktadır.

Promosyon ürünleri arasında kalem çeşitleri ve özellikli kalemler, kupa, bardak çeşitleri ajanda ve not defterleri, takvim ve kalemlik çeşitleri, anahtarlık ve şemsiyelerin yanı sıra kişisel bakım ürünleri ve çeşitli giyim ve aksesuarlarında yer aldığı çok geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.



Promosyonda Kullanılan Teknolojik Ürünler

Yukarıda da belirtildiği üzere promosyon olarak kullanılan ürünlerde çeşitlilik çoktur. Teknoloji çağında bulunulduğundan teknolojik ürünler de artık promosyonda kullanılıyor. Bu ürünlerin başında USB bellek kartları, şarj cihazları ve kabloları, telefon tutucu çeşitleri ve aksesuarları, akıllı saatler(kol), duvar ve masa saatleri, çalışma masası altlıkları, VIP setler ve araç içi aksesuar çeşitleri yer almaktadır.

USB Bellek Kartları: Metal, klipsli, plastik ahşap gibi malzemelerden yapılan kalem görünümlü, özel tasarımlı dayanıklı ister kurumsal veri kullanımı için ister kişisel veriler içinde kullanılan ürünlerdir.


Şarj Cihazları ve Kabloları: Firmanıza özel baskılı, LED ışıklı ve farklı tasarımlı şarj cihazları, anahtarlık görünümlü, birden fazla çeşit başlığı bulunan(çoklu), ayrıca kolay ve pratik taşınabilir USB şarj kabloları, data kabloları, telefon kablo koruyucuları vardır. Bunun yanında seyahat sırasında ya da iş-eğlence gereği dış ortamlarda, telefonunuzun şarj edilmesi gereken durumlarda taşınabilir Powerbank şarj cihazları oldukça pratik ve hızlı sonuçlar sağlayan ürünlerdir.



Telefon Tutucu ve Aksesuarları: Günümüzde iş görüşmeleri de dahil olmak üzere teknolojinin getirdiği bazı kolaylıklardan biri de görüntülü ve konferans biçimindeki görüşmelerdir. İş dışında eğlence olarak bir şeyler izlemek isteyebilirsiniz, telefonunuzu uygun konumda sabit tutmak oldukça zorlayıcı olmaktadır. Bu yüzden firmamızca geliştirilen ahşap, plastik, metal veya mıknatıslı ürünler başta olmak üzere farklı renk ve modellerde telefonunuzu kolayca ve pratik şekilde konumlandırabileceğiniz telefon tutucuları mevcuttur.
Araç İçi Aksesuarları: Aracınızda telefonunuzu kolayca yerleştirebileceğiniz ve hareket halinde hem güvenli hem de pratik bir şekilde söküp takabileceğiniz gerek araç ısıtma ve havalandırma sistemlerine gerekse vakumlu olarak cama monte edebileceğiniz telefon tutucuları hem manyetik hem de 360 derece istenilen konuma ayarlanabilirler. Aracınızın çakmaklığına takılabilen USB, şarj ve data kablosu için araç çakmaklık aparatları günümüz dünyasında hem hızlı hem pratik ürünlerdir, bununla birlikte telefonunuzun özel müziklerini araç sisteminden dinlemek için farklı model ve renk seçeneklerine sahip AUX kablolarını kullanabilirsiniz.


Akıllı Saatler ve Saat Çeşitleri: Hızla gelişen dünyada saatlerde artık farklı boyutlara dönüştü. İnsanların artık daha bilinçli olduğu bu zamanda akıllı saatler de zaman göstergesi görevi dışında spor aktivitelerini takip etmek, fiziksel sağlık hakkında bilgi sahibi olmak, telefonla entegre şekilde çalışan saatlerin anlık olarak gelen bildirimleri göstermesi en başlıca göz alıcı özelliklerindendir.


Bu göz alıcı promosyon ürünleri ile sizde vazgeçilmez bir marka olabilirsiniz. Promosyon ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve markanızı bu ürünlerle perçinleyerek tüketicilerle buluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler
  • #EforGrup
  • #Promosyonkent
  • #promosyonda teknolojik urunler
  • #kurumsal promosyon
  • #baskılı promosyon