Promosyon Yelek Fiyatları

Promosyon Yelek Fiyatları

Promosyon Yelek Çeşitleri ve Fiyata Etkisi

27 March 2021 13:06

Promosyon Yelek Fiyatları


İş yerlerinde kullanılan yeleklerin üzerine iş yerine ait bir logo, yazı veya görsel basılarak üretimi yapılan promosyon yelekler, firmamız tarafından tedarik edilmektedir. İstenilen kumaş türü ve farklı tasarımlar ile üretim yapılabilmektedir. Kışlık ve yazlık olarak mevsimsel çeşitler de bulunur. Promosyon yelek fiyatları da bu çeşitliliğe göre değişim göstermektedir. Firmamız tarafından üretilen promosyon yelekler, en uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.


Promosyon Yelek Çeşitleri ve Fiyata Etkisi


İş elbiselerinde mutlaka yelek kullanılmaktadır. Birçok sektörde iş formasının içinde yelekler bulunur. Meslek gruplarına göre de yeleklerin üretim şekli değişim göstermektedir. Promosyon yeleklerin üretiminde kullanılan malzeme, materyal farklılık gösterir. Dayanıklı üretilmesi, kalitesi fiyata etki edecektir. İş anında yırtılmaması, uzun kullanıma dayanıklı olması önemlidir. Firmamız da tercihe göre istenilen tasarımda farklı yelek üretimleri yapmaktadır. İş yerine toplu bir şekilde üretim ve toptan bir satış yapılır. İş yerinde çalışan kişi sayısına göre bir üretim istenir ve promosyon yelek sayısı da fiyata etki edecektir. Yelekler pratik bir kullanım sunmaktadır. Çok cepli olması, kullanan kişinin ceplerine iş anında kullanacağı malzemeleri koyması ve rahat bir şekilde ulaşabilmesi için iyi olmaktadır.

Cep sayısı, yeleğin tasarım yapısına bağlı olmaktadır ve istenilen şekilde üretilebilir. Promosyon yelek fiyatları tasarımda yapılan ekstralar ile değişim gösterebilir. Ceplerin fazla olması tercih edilen bir tasarımdır. Ayrıca yelek, iş yerinde çalışan kişilerin mevsimsel olarak korunmasını da sağlayacak şekilde üretilebilir. İçi polarlı sıcak tutan yelek çeşitleri vardır. Bu soğuktan koruma özelliği ince ve yazlık olanlara göre daha yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Promosyon yeleklerin üretiminde farklı kumaş çeşitleri kullanılır. Keten kumaş , kot kumaş, kanvas kumaş gibi kumaş çeşitleri kullanılabilir. Keten kumaşlı promosyon yelekler, tüysüz ve dayanıklı bir yapıda olur. Çabuk kirlenmeme özelliği ile iş ortamı için oldukça tercih edilen bir kumaştır. Renginin solması zordur ve toz tutmaz. Keten kumaş yaz aylarında da terletmemesi ile önemli bir tercih oluşturmaktadır. Kot kumaşı genellikle pamuk içermektedir. Kot kumaşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir ve iş yerinde kullanılacağı için kolay yıpranmaması önemlidir. Kanvas kumaş ise kalın ve dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Promosyon Yelek Kaliteli Üretim Makul Fiyat Aralığı


Firmamız istenilen kumaşta, tasarımda promosyon yelek üretimi yapmaktadır. Yelekler, iş ortamında kullanılacağından dolayı uzun kullanıma uygun ve dayanıklı olmalıdır. Kolsuz olması, cepli yapısı ile pratik bir kullanım sunmaktadır. Meslek grupları iş yerleri ortamı olarak farklılık gösterir. İş formaları da iş ortamına göre uygun tasarlanmalıdır. Her sektöre uygun promosyon yelek üretimlerimiz devam etmektedir. Promosyon yelek fiyatları çok çeşit olmasından dolayı değişim göstermektedir. Kaliteli üretimimizin yanında fiyatlar oldukça makul aralıklarda tutulmaktadır. Firmamız aracılığıyla promosyon yelekler istenilen sayıda seri bir şekilde üretilecektir.
Etiketler
  • #EforGrup
  • #PromosyonKent
  • #KurumsalPromosyon
  • #BaskılıPromosyon
  • #PromosyonYelek