Promosyon Seyahat Setleri Nedir ?

Promosyon Seyahat Setleri Nedir ?

Hayatınızın birçok döneminde tatiller, iş seyahatleri vb. durumlarda çanta hazırlığı yapmışsınızdır. Eksiksiz olması için kaç gün önceden plan yapmayan yoktur diye düşünüyorum. Peki ya siz?

31 March 2022 17:22

PROMOSYON SEYAHAT SETLERİ



Hayatınızın birçok döneminde tatiller, iş seyahatleri vb. durumlarda çanta hazırlığı yapmışsınızdır. Eksiksiz olması için kaç gün önceden plan yapmayan yoktur diye düşünüyorum. Peki ya siz? Üç gün, dört gün yoksa bir hafta mı? Bir ay öncesinde bile valiz hazırlığına koyulanlar varken diğer yandan da alınacaklar listesi hazırlayıp tek tek her bir parçayı not alanlar ve gözden kaçırmak istemeyenler de var. Her şeyinizin tam olduğunu düşünerek çıktığınız seyahatlerde bile ansızın hiç aklınıza gelmeyen ihtiyaçlarınız için de bir planınız var mı peki? Veyahut arabanızda ya da çantanızda günlük kullanımda bile her halükârda bulundurduğunuz olmazsa olmazlarınız nelerdir?

Sizler için Efor Grup Promosyon şirketi olarak tüm bu gereksinimlerinizi ve daha fazlasını uzman kadromuzla beraber hassasiyetle tasarladık. Seyahatinize uygun biçimde hizmetinize sunduk. Şimdi de çıktığınız uzun yolculuklarınızda valizlerinizin olmazsa olmazlarından Promosyon Seyahat Setlerimizi inceleyelim.

Promosyon Dikiş Setleri



Hem Promosyon Kare Dikiş Seti hem de Promosyon Yuvarlak Dikiş Seti olmak üzere iki farklı paketimiz mevcuttur. Bu şekilde hizmetinize sunduğumuz dikiş setlerimizle seyahate çıkmak artık çok daha güvenli. Ansızın kopan bir düğmenizi dikmek ya da kıyafetinizin sökülen bir kısmını onarabilmek için gereken her malzemeyle birlikte yola çıkmanın rahatlığını yaşayın. Makas, iğne seti, farklı renklerde iplikler vb. tüm gereçleriyle imdadınıza yetişecektir. Çok yer kaplamayan Promosyon Dikiş Setine çantanızda yer ayırmanız da kolay olacaktır. Üstelik gereken tüm ürünlerinizin bir arada olmasının da ayriyeten kolaylığını göreceksiniz.

Yalnızca seyahatlerinizde de değil tekstil firmanızın reklamı için de mükemmel bir ürün olacaktır. Talebinize göre Promosyon Dikiş Setleri; eşantiyon ürün olarak da firmanızın logosu, sloganı veya adını taşıyan baskılarla sizlere teslim edilebilmekte. Böylece firmanızın reklamını ve tanıtımını da Promosyon Dikiş Setlerimiz ile profesyonelce yapabilmeniz mümkün.


Promosyon Ayakkabı Bakım Çantası



Çıktığınız seyahatlerinizde ya da yoğun ve önemli toplantılarınızın olduğu bir gününüzde kıyafetinizin estetiği kadar önem verdiğiniz ayakkabılarınıza gelelim. Günlük hayatta bile en çabuk kirlenen ve en çabuk yıpranan eşyalarımız ayakkabılarımızdır. Anlamlı günlerinizde, toplantınız olduğunda ve seyahate çıktığınızda Promosyon Ayakkabı Bakım Kiti ve Çantasıyla sizin yanınızdayız.

Bir ayakkabının bakımı için gereken her malzeme ile ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Promosyon Ayakkabı Bakım Çantası, boyutu sebebiyle çok yer kaplamaz. Böylece çantanızda, valizinizde ya da arabanızda ona bir yer ayırmak çok daha kolay olacaktır.

Elbette Promosyon Dikiş Setlerinde olduğu gibi Promosyon Ayakkabı Bakım Çantasında da firmanızın reklam ve tanıtımı için en gözde eşantiyon ürününüz olacaktır. Bu konuda da Efor Grup Promosyon olarak sizin için her detayı düşündük ve hazırladık.

Firmanıza Özel Promosyon Setleriniz



Bir firmanın öne çıkabilmesi ve kendisini rakiplerinden sıyırabilmesi için olmazsa olmazı reklam ve tanıtımlarıdır. Tam da bu noktada özel baskı teknikleri ile markanızın logo, slogan veya adını içeren eşantiyonlarınızı özenle hazırlarız. Kaliteli promosyonun doğru adresi promosyonkent.com u ziyaret edip aradığınız ürüne ve hizmete anında ulaşın.


Promosyon Seyahat Setlerimiz İçin Tıklayın.