Promosyon Medikal Ürünleri ve Çeşitleri Nedir ?

Promosyon Medikal Ürünleri ve Çeşitleri Nedir ?

Pandemi ile birlikte hiç olmadığı kadar titizliğe, medikal ürünlere ve hijyene önem verilmeye başlandı..Yazının devamı için tıklayın.

31 March 2022 16:36

PROMOSYON MEDİKAL ÜRÜNLER NEDİR?



Pandemi ile birlikte hiç olmadığı kadar titizliğe, medikal ürünlere ve hijyene önem verilmeye başlandı. Bu doğrultu da bazı ürünlerin tüketimi hızlanmış olabilir fakat burada promosyon medikal ürünler de önem kazanmıştır. Öyleyse, Promosyon medikal ürünler nedir? Promosyon medikal ürün çeşitleri nelerdir? sorularını yanıtlayarak bu konuya değinebiliriz. Promosyon ürünler bir eşantiyon aracı olmaktan çıkıp her mevsim kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen büyük ve etkili bir sektöre dönüştü. Kişilerin hem ihtiyaçları doğrultusunda işlerine yarayacak hem kullanabilecekleri hem de markaların görünürlüğünü, bilinirliliğini arttırmaktadır. Bu yüzden satışlarını arttıracak kadar etkili ürünler tercih edilmeye başlandı. Promosyon medikal ürünler de daha önce kullanıldıkları sektörün dışında farklı sektörler tarafından tercih edilmeye başlandı. Efor Grup Promosyonkent’te yeni kullanıma sunulan alüminyum maske aparatı bu ihtiyaç doğrultusunda müşterilerin hizmetine sunulmuştur. Sadece markaların değil aynı zamanda sektörün de nabzını tutan Efor Grup, müşterilerine marka tanıtım faaliyetlerinde etkili bir şekilde hizmet sunmaktadır. Markanızı kendi markası gibi sahiplenen ve sektöre hakim bir isim olan Efor Grup, markanız için en doğru seçenek olacaktır!

Promosyon Medikal Ürünler Nedir?



Promosyon medikal ürünler markalara özel logoların tıbbi ürünlerine basımı ile hizmete sunulan bir promosyon ürünleridir. Fakat aynı zamanda kullanıcıya medikal faydalar sağlamayı da başarır. Günümüzde sağlık sektörünün ötesinde, geniş çapta tercih edilmeye başlanan medikal ürünler, marka mesajını akılda kılmak için uygun bir promosyon haline gelmiştir. Güçlü bir promosyon ürünü olarak değerlendirilmektedir. Doğru kalitedeki ürünler, markanızın uzun yıllar iz bırakmasına yardımcı olabilir. Burada markaların göz önünde bulundurması gereken stratejik nokta, ucuz promosyon ürünlerinin ötesine geçebilmektir. Özellikle ateş ölçerler söz konusu olduğunda kaliteli ürünün tercih edilmesi ve hizmete sunulması önem taşımaktadır.

Promosyon Medikal Ürün Çeşitleri Nelerdir?



Kalitenin ve markanın hedef kitlesinin göz önünde bulundurulmasıyla farklı promosyon medikal ürünler müşterilerin hizmetine sunulmaktadır. Müşterilere çeşitlilik sağlarken kalitenin aynı zamanda müşterilerin kalitesini de temsil ettiğinin farkında olmaktadır. Ayrıca promosyonkent’te 4 kategoride kaliteli ürünleri uygun fiyatla hizmetinize sunmaktadır. Sektörün nabzına uygun olarak çeşitlendirilen ve müşterilerin isteği doğrultusunda farklılaştırılan promosyon medikal ürün çeşitleri:

Alüminyum Maske Aparatı
Dezenfektan Dispenseri (Dirsek Temaslı)
Dezenfektan Makinesi
Temassız Ateş Ölçer Çeşitleri
Civalı Ateş Ölçer
Koltuk Altı Ateş Ölçer


Efor Grup Promosyon Medikal Ürünler



Yılın İnovatif Loyalty ve Promosyon Çözümleri Markası olan Efor Grup, 20 yıllık tecrübesi ve deneyimiyle sektördeki değişimlere aya uydurarak markalara en etkili hizmeti sağlıyor. Yüksek kalitedeki uygun fiyatlı ürünlerle, sektörde gücünü ve vizyonunu ortaya koyan Efor Grup, tanıtım faaliyetlerine yenilikçi ve güvenilir bir destek sağlıyor. Bu doğrultuda da seçilen promosyon medikal ürünler, yıllar boyu kullanılabilir ürünlerdendir. Ayrıca markalara Efor Grup tarafından kalite güvencesi ve titizlik ile birlikte ulaştırılıyor. Müşterilerin adını ve tanıtımını, kendi markası gibi sahiplenen Efor Grup, ürünlerinizi özenle hazırlıyor. Ürünlerin tedarik sürecinden lojistik hizmetine kadar Efor Grup hep yanınızda! Eğer siz de tıbbi promosyon ürünlerini markanızın tanıtımı için tercih etmek istiyorsanız ve nerden başlayacağınızı bilemiyor olabilirsiniz ama Promosyonkent sizler için 7/24 hizmetinizde!


Promosyon Medikal Ürünlerimiz için tıklayın.