Promosyon Masaüstü Ürünler Nedir ?

Promosyon Masaüstü Ürünler Nedir ?

Promosyon masaüstü ürünleri ürünler nedir? En sık tercih edilen ve kullanılan grup, promosyon masaüstü ürünleridir.

31 March 2022 10:39

PROMOSYON MASAÜSTÜ ÜRÜNLERİ NEDİR?


Promosyon masaüstü ürünleri ürünler nedir? En sık tercih edilen ve kullanılan grup, promosyon masaüstü ürünleridir. Pratik olmalarının yanı sıra işlevsel bir yöne de sahiptirler. Kalemli masa lambası gibi fiyatı yüksek ürünlerin yanı sıra bardak altlığı gibi modeller de mevcuttur. Promosyon ürünlerde önemli olan markanın akılda kalıcılığını sağlamaktır. Örneğin, hastanelerde bardak altlığı daha etkili bir strateji olarak tercih edilebilmektedir. Ayrıca Efor Grup, müşterilerin amaçlarına yönelik en uygun ürün desteği sağlama konusunda öncü bir markadır. Tedariğinden lojistiğine kadar bütün adımlarda yanınızda olan Efor Grup, ürün çeşitliliği konusunda garanti vermektedir.


Promosyon Masaüstü Ürünler Nelerdir?



Günlük hayatta müşterilerin marka görünürlüğü açısından küçük kırtasiye ürünleri, promosyon masaüstü ürünleri olarak ifade edilmektedir. Banka, hastane, okul, eczane gibi günlük hayatta her zaman karşılaşabileceğiniz fuarlarda promosyon olarak tercih edilmektedir. Bununla birlikte markanın müşterileriyle olan bağının geliştirilmesinin ötesinde, markanın müşterilerin zihninde iz bırakması amaçlanır. Örneğin, bakkalda bulunan baskılı bozuk para tabağı bile kişilerin bilinçaltında bir iz bırakır. Günlük hayatta pratik amaçla ama en etkin pazarlama faaliyeti olarak promosyon masaüstü ürünler kullanılmaktadır.


Promosyon Masaüstü Ürün Çeşitleri Nelerdir?



Çok geniş skalada müşterilerin beğenisine sunulan promosyon masaüstü ürünleri, markanın cazibesinden çok kişilerin zihninde yer etmeyi amaçlayan müşteriler için idealdir. Ayrıca yapılan organizasyonlarda bu tür ürünlerin tercih edilmesi, markanın bilinirliliğini, tanıtımının yapılmasına yönelik olarak tasarlanır.  Küçük veya büyük işletmeler için çok farklı seçenekler mevcuttur. Efor Grup tarafından sunulan çeşitler: Bardak Altlıkları, Hesap Makinesi, Kalemlik, Kumbara, Masa Lambası, Masa Sümeni, Mouse Pad, Resim Çerçevesi, Para Tabakları, Saklama Kapları, Takvim, Yapışkanlı Kağıt, Yapışkanlı Notluk

Efor Grup Promosyon Masaüstü Ürünler



Kurumsal hediye, tanıtıcı promosyon grubu ve proje bazlı satış artırıcı proje dendiğinde 20 yıllık tecrübesiyle akla gelen ilk firma Efor Grup’tur. Promosyonkent adı altında hizmet veren sitesiyle, sadece promosyon masaüstü grubu değil, aynı zamanda çok çeşitli ürün seçenekleri ile de hizmet vermektedir. Bununla birlikte baskı kalitesindeki titizliği, depolonmasından lojistiğine verdiği destekle marka tanıtım faaliyetlerinde destek ortağınız olacaktır. Ayrıca yılın İnovatif Loyalty ve Promosyon Çözümleri Markası olarak seçilmesi bunu kanıtlar niteliktedir. Bununla birlikte güveni, desteği ve alandaki tecrübesiyle, 13 farklı kategoride promosyon ürün seçeneklerini hizmetinize sunmaktadır. Günlük ofis veya kırtasiye tipi promosyon ürünlerinde etkili kurumsal eşantiyon stratejilerinden biri olarak kabul edilmektedir. Ayrıca şirket içi promosyonlar ve kutlamalar için de Efor Grup tarafından markanız adına özelleştirilen bu ürünlerin dağıtımı da kolaydır. Her türden gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz promosyon masaüstü ürünleri konusunda da Efor Grup hep yanınızda!


Promosyon Masaüstü ürünlerimiz için tıklayın.