Promosyon VIP Set Nedir ?

Promosyon VIP Set Nedir ?

Promosyon VIP Set nedir? VIP setler sadece tek bir üründen değil, birkaç ürünün bir arada özenle hazırlanarak sunulduğu ürünlerdir.

31 March 2022 14:29

PROMOSYON VIP SET NEDİR?



Promosyon VIP Set nedir? VIP setler sadece tek bir üründen değil, birkaç ürünün bir arada özenle hazırlanarak sunulduğu ürünlerdir. Markanın müşterilerini özel hissetmesi amacıyla, kişiye özel hediye izlenimi sağlayan bu ürün grubu, markanın müşteriler ile bağını güçlendirmeye yönelik olarak tasarlanmıştır. Genellikle kalem ve defter gibi birbirini tamamlayan ürünler set olarak tercih edilmektedir. Büyük kitlelere yönelik de olabileceği gibi, daha çok şirket içi motivasyon promosyonları olarak tercih edilmektedir. Markaya bağlılığın artması, teşvik etmek ve takdir göstermek amacıyla çalışanlara yönelik özel olarak hazırlanan setler de bulunmaktadır. Tamamen amaca yönelik hazırlanan bu setlerle Efor Grup, markaların her türlü hizmetinde hep yanında!

Promosyon VIP Setler Nelerdir?


Promosyon ürünlerinin ikili veya ikiden fazla gruplar halinde bir araya getirilerek oluşturulmuş setler, promosyon VIP set olarak adlandırılmaktadır. Amaç markanın hediye ettiği bu promosyon ürünü birlikte vermek istediği mesajdır. Özel kutular içerisinde, şık bir şekilde özenle hazırlanan setler, şirket içi, organizasyon veya küçük gruplara hitaben hazırlanmaktadır. Diğer promosyon ürünlerinin aksine, VIP setler daha çok teşvik ve takdir amacına yönelik hazırlanmaktadır. Prestije yönelik verilen promosyon ürünler olarak değerlendirilmektedir. Efor Grup da markalar için, sektörün öncü firması olarak her sektöre ve her iş alanına uygun olarak kaliteli ürün desteği sağlar.


Promosyon VIP Set Çeşitleri Nelerdir?



Genellikle birbirini tamamlayan ürünler, promosyon vip set olarak oluşturuluyor. Kalem ve defter gibi kişilerin kullanım alanlarının geniş ve uzun süreli olacak şekilde stratejik bir şekilde bir araya getiriliyor. Efor Grup, 40’tan fazla VIP set seçeneğiyle markalara amaçlarına, hedeflerine yönelik geniş bir alternatif sunmaktadır. Bu noktada hitap edilen kitlenin, promosyonun amacının ve hangi zamanda verileceğinin analiz edilmesi ile birlikte, markaya en uygun promosyon vip set seçeneği özenle sağlanıyor. Basım kalitesinden, titizlikle hazırlanan kutulara kadar markanın özen gösterdiği hedef kitlesine Efor Grup titizliğiyle yaklaşıyor.


Promosyon VIP Set içeriği nedir?



Efor Grup tarafından Promosyonkent üzerinden sağlanan bazı VIP set içerikleri:

Kalem, defter, anahtarlık
Açacaklı anahtarlık, kalem, çakı
Tükenmez kalem, Usb bellek
Anahtarlık, Touchpen, Kartvizitlik
Defter, Roller Kalem
Usb Bellek, Roller Kalem
Ajanda, Tükenmez Kalem
Metal Tükenmez Kalem, Defter
Powerbank, Roller Kalem, Anahtarlık
Kalem Seti
Ajanda, Roller Kalem

Efor Grup Promosyon VIP Setler

Baskısından , tedariğine ve lojistiğine ayrıca depolanmasına kadar promosyon tanıtımlarınızda Efor Grup her adımda destek oluyor. Aynı zamanda 20 yıllık tecrübesiyle ve sektöre dair deneyimiyle markanızın tanıtımı için önem oluşturulmaktadır. Bu sayede özel vip setler, markanızın prestiji ve kalitesini yansıtması açısından doğru ellerde olacaktır. Ayrıca tanıtıcı promosyon grubunda öncü bir marka olan Efor Grup, Yılın İnovatif Loyalty ve Promosyon Çözümleri Markası seçilerek kendi kalitesini de kanıtlamıştır. Bununla birlikte bu anlamda markanız adına promosyon vip setlerin hazırlanmasında Promosyonkent en iyi tercih olacaktır.


Promosyon VIP setlerimiz için tıklayın.