Promosyon Şemsiye Çeşitleri Nelerdir ?

Promosyon Şemsiye Çeşitleri Nelerdir ?

Promosyon şemsiyeler nedir? Sadece yağmurlu havalarda değil, aynı zamanda güneşli havalarda da şemsiyeye ihtiyaç duyulmaktadır.

31 March 2022 10:58

PROMOSYON ŞEMSİYELER NELERDİR?



Promosyon şemsiyeler nedir? Sadece yağmurlu havalarda değil, aynı zamanda güneşli havalarda da şemsiyeye ihtiyaç duyulmaktadır. Dolayısıyla, şemsiyelere de tıpkı çantalar gibi sıklıkla ihtiyaç duyulur. Efor Grup, dört mevsim kullanılabilen bir ürünü, farklı seçeneklerle hizmetinize sunulmaktadır. Cıvıl cıvıl renkli şemsiyeler, insan psikolojisi üzerinde pozitif bir etki de bırakmış oluyor. Efor Grup promosyon şemsiye tasarımları, müşterilerin tercih ettikleri renk ve seçenekler üzerine kendi logo ve adlarının basımı ile özenle teslim ediliyor. Promosyon şemsiyeler müşteriler için, uzun yıllar kullanabilecekleri bir seçenek oluyor. Bu promosyon şemsiyeler, çantalar ve Efor Grup tarafından hizmete sunulan doğa dostu ürünler gibi sürdürülebilirlik açısından önemli bir seçenek olarak görülmektedir.

Promosyon Şemsiyeler Nelerdir?



Tanıtım araçları açısından en etkili yöntem promosyon ürün dağıtımı olarak görülmektedir. Promosyon şemsiyeler, bu açıdan iz bırakmak isteyen şirketlerin tercih ettiği bir ürün grubu oluyor. Promosyon şemsiyelerde sadece kalite değil, aynı zamanda tasarım ve dizayn da kullanım ömrünü belirliyor. Bu sayede her mevsim yağış alabilen ve güneşli gün sayısı fazla olan ülkemizde, promosyon şemsiyenin tasarımı, kritik bir öneme sahip. Bu gibi kısıtların farkında olarak, müşteri memnuniyetini öncülleyen Efor Grup, size geniş bir seçenek sunulmaktadır. Ayrıca farklı renk, yay mekanizma ve farklı dizayn çeşitleriyle Efor Grup memnun kalma garantisi veriyor. Efor Grup promosyon şemsiye çeşitlerinden yana kullanacağınız tercih, ürününüzün tanıtımı için en doğru seçenek olacaktır.

Promosyon Şemsiye Çeşitleri Nelerdir?



Efor Grup tarafından 4 farklı şemsiye dizaynı, 15 farklı renk ve 3 farklı yay mekanizması seçeneğiyle hizmetinize sunuluyor. Bu sayede baston şemsiyelerde sap çeşitleriyle her sınıftan kaliteyi müşterilerinin huzuruna çıkarıyor. Ayrıca marka logosunun şemsiye rengi üzerinde düzgün görünmesi, kaliteli baskısı, doğru amaca yönelik seçim yapılmaktadır. Kullanıldığı her alanda kişilerin dikkatini çekecek ve markanın izini hatırlanır kılacaktır.

Efor Grup Promosyon Şemsiye


Tanıtıcı promosyon grubun öncü bir marka olan Efor Grup, Yılın İnovatif Loyalty ve Promosyon Çözümleri Markası seçilerek sektördeki gücünü ve vizyonunu ortaya koymuştur. Bu yüzden Efor Grup, 20 yıllık tecrübesiyle müşterilerinin tanıtım faaliyetlerine kaliteli, güvenilir bir destek sağlıyor. Bu doğrultuda da seçilen promosyon ürünü şemsiyeler belirli bir vizyonla hazırlanıyor. Ayrıca yıllar boyu kullanılan ürünlerden bolan promosyon şemsiyelerin kalite güvencesi, Efor Grup tarafından titizlikle sağlanmaktadır.  

Promosyon şemsiye grubunda, müşterilerin logolarını özenle ön plana çıkarabilen şekilde 15 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.  Dahası, Efor Grup, farklı yay mekanizma seçenekleri ve farklı tasarım seçeneklerini de beğeninize sunulmaktadır. Bu geniş seçenek skalasıyla müşterilerine kendi isimlerinin kalıcılığını vaad ediyor. Ayrıca müşterilerin adını ve tanıtımını, kendi markası gibi sahiplenen Efor Grup, ürünlerinizi özenle hazırlıyor. Ürünlerin tedarik sürecinden lojistik hizmetine kadar Efor Grup hep yanınızda!

Promosyon Şemsiye ürünlerimiz için tıklayın.

Promosyon şemsiyeler tek renk midir?

Hayır, Efor Grup promosyon şemsiyelerde sunulan renk seçenekleri: açık turuncu, turuncu, yeşil, açık mavi, koyu kırmızı, gece mavisi, gül kırmızı, açık mor, mor, açık yeşil, açık sarı, deniz mavisi, bayrak kırmızı, gökkuşağı ve siyah

Promosyon şemsiye çeşitlerindeki farklar nelerdir?

Efor Grup tarafından baston şemsiye, polyester kılıflı şemsiye, ahşap saplı fiber glass kırılmaz şemsiye ve plastik fiber glass kırılmaz şemsiye seçenekleri beğeninize sunulmaktadır.

Ayrıca modellerimizde değişik yay mekanizma seçenekleri bulunmaktadır. Seçenekler: manuel, yarı otomatik ve tam otomatik.