Araç İçi Aksesuarlarları Nedir ?

Araç İçi Aksesuarlarları Nedir ?

Promosyon araç içi aksesuarları nedir? Çeşitleri nelerdir? Araçların kişilerin kendi zevklerine göre kişiselleştirilmesini sağlayan araç içi aksesuarlar ile rahatlık ve şıklık sağlayabilirsiniz.

29 March 2022 11:00

Promosyon Araç İçi Aksesuarları Nedir? Çeşitleri Nelerdir?


Promosyon araç içi aksesuarları nedir? Çeşitleri nelerdir? Araçların kişilerin kendi zevklerine göre kişiselleştirilmesini sağlayan araç içi aksesuarlar ile rahatlık ve şıklık sağlayabilirsiniz. Sadece kişilerin konforu için değil trafik içerisindeki geçirilen zamanlarda da oldukça kullanışlıdır. Dolayısıyla bu aksesuarlarla hem keyifli hem de güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz. Peki promosyon araç içi aksesuarları nedir? Çeşitleri nelerdir?

Promosyon Araç İçi Aksesuarlarları Nedir?


Araçların görselliği, konforu ve emniyeti için “Promosyon araç içi aksesuarları nedir? Çeşitleri nelerdir?” soruları cevaplanmalıdır. Çünkü bu aksesuarlar ile araç içi ihtiyaçlarını giderilebilirsiniz. Bu sayede de araç sürüş güvenliğini de üst seviyelere çıkabilirsiniz.
Telefon tutucu
Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte otomobiller de modern şekilde üretilmektedir. Dijital sistemlerin de gelişmesiyle beraber özellikle navigasyonlar araçlarda sıklıkla sürücüler tarafından kullanılmaya başlandı. Kişilerin hem yol hakimiyetini sağlaması hem de navigasyonu takip etmesi için telefon yakınında olmalıdır. Bu nedenle araç içi aksesuarlardan olan telefon tutucular mutlaka araçlarda yerini almalıdır. Telefonlarla uyumlu hâle gelen telefon tutucular ile güvenli bir yolculuk gerçekleşetirebilirsiniz. Kişisel zevklere ve tercihlere göre farklı modelleri de tercih edilebilirsiniz. Örneğin, 360 derece dönebilen manyetik araç içi telefon tutucuları ile mobil kullanımında sürücülere kolaylık sağlar. Ya da manyetik araç içi yuvarlak telefon tutucuları ile telefon sabitlenerek kayması ve düşmesi engellenir. İstenirse manyetik araç içi telefon tutucuları istenilen şekilde üretilerek üzerlerine logo baskısı yapılır.
Oto şarj cihazı
Oto şarj cihazı promosyon araç içi aksesuarları içerisinde en çok tercih edilenlerdendir. Ayrıca mobil cihazların internete bağlanmasıyla birlikte şarjları daha çabuk tükenmektedir. Bu yüzden uzun araç yolculuklarında çeşitli uygulamalar ve navigasyon kullanımıyla birlikte telefon şarjları daha çabuk bitebilir. Bu nedenle oto şarj cihazları araç içerisinde mutlaka yer almalıdır. Böylece telefonlarınızı yolculuk hâlindeyken ya da araç içerisinde hızla şarj edilebilirsiniz.
Çakmak soketine takılarak araçlara bağlanan oto şarj cihazları, güvenli yerden alınmalıdır. Aksi hâlde herhangi bir voltaj değişikliğinde istenmeyen hasarlar oluşabilir. Hem telefonun hem de aracın emniyeti için oto şarj cihazları güvenliğine dikkat edilmelisiniz.

Oto güneşlikleri
Araç aksesuarları içerisinde oto güneşlikleri oldukça önemlidir. Uzun süre park hâlinde olan araçlardan kötü kokular ve aşırı sıcak etkisi gelebilir. Ayrıca güneş ışınları gösterge paneline ve koltuk döşemelerine zarar verebilmektedir. Bu açıdan oto güneşlikleri ile araç içerisinde deformasyonlar önlenmektedir. Yan camlar ve ön cam için oto güneşlikleri seçenekleri arasından tercih yapılabilirsiniz.
Oto kokuları
Oto kokuları ile araçların şıklığının yanında güzel bir şekilde kokması amaçlanılmaktadır. Aşırı sıcaklar altında bekleyen araçlarda deri kokuları oluşabilmektedir. Araç içerisindeki kötü kokular oto kokuları ile engellenerek ferah bir koku sağlanır. Çeşitli şekillerde kokuları olan araba kokuları içerisinden kişisel zevke göre tercihler yapılabilirsiniz.
Bebek uyarı levhası
Araç seyir hâlindeyken birçok tehlikelerle karşı karşıya kalınabilmektedir. Eğer araçta bir bebek varsa diğer sürücüleri bilgilendirmek için bebek uyarı levhası takılmalıdır. Böylece araç sollama vb. durumlarda daha dikkatli davranılmaktadır.



Promosyon araç içi aksesuarları nedir?
Kişilerin araç içerisindeki ihtiyaçlarını gideren araçlardır.
Promosyon araç içi aksesuarları çeşitleri nelerdir?
Telefon tutucu, oto şarj cihazı, oto güneşlikleri, oto kokuları, bebek uyarı levhası