Promosyon Yelek Nedir?

Promosyon Yelek Nedir?

Promosyon yelekler nedir? Promosyon yelek çeşitleri nelerdir? Bu ürünleri günümüzde çok farklı şekillerde ve formlarda markaların bilinirliliğini arttırmak için üretilmektedir.

31 March 2022 17:41

PROMOSYON YELEKLER NEDİR? PROMOSYON YELEK ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

Promosyon yelekler nedir? Promosyon yelek çeşitleri nelerdir? Bu ürünleri günümüzde çok farklı şekillerde ve formlarda markaların bilinirliliğini arttırmak için üretilmektedir. Yıllar içerisinde günlük hayatta karşılaşılabilecek tüm ürünler promosyon ürün formunda dizayn edilmeye başlanmış. Kişilerin görebileceği şekilde olması, akıllarında kalabileceği dizaynda, farklı renk kullanımıyla dikkat çekici olması gerekmektedir. Ancak sürdürülebilirlik ve çevre sağlığına artan önem ile birlikte uzun kullanım ömrüne sahip eşyalar promosyon ürün olarak tercih edilmeye başlanmıştır. Bununla birlikte kalem ve defter gibi ürünlerin ötesinde kişilerin mobilizasyonu sırasında üstlerinde görünür kılınabilecek bir dizayn markanın bilinirliliğini ve akılda kalıcılığını arttırmaktadır. Ayrıca kişisel giyimde tercih edilebilecek kalitede ve güzellikteki kıyafetler de bu ürün dizaynlarının başında gelmektedir. Promosyon yelekler bu anlamda en uygun promosyon ürünlerden biri olarak sunuluyor. Sonuç olarak Efor Grup, yüksek kalite ve uygun fiyatla promosyon yelek tercihlerinizde de beklentilerinizi karşılıyor.


Promosyon Yelekler Nedir?



Kıyafetlerin promosyon ürün olarak kullanılmaya başlanması ile birlikte her mevsim giyilebilen kalitede ve tasarımda kıyafetler tercih edilmeye başlanmaktadır. Bunların başında ise yelekler gelmektedir. Üst giyim olarak her mevsim tercih edilen seçenekler sunulmaktadır. Ayrıca bu formda sunulan promosyon yelek, faklı dokularda, farklı cep seçenekleriyle, farklı tasarımlarda hizmetinize sunulmaktadır. Son olarak kullanım tercihlerine göre ve firmanın tercih ettiği şekilde markaya özel tasarlanan promosyon yelekler müşterilerin hizmetine sunulmaktadır.

Promosyon Yelek Çeşitleri Nelerdir?



Promosyon yelek çeşitleri, markaların hizmet verdiği sektörle uyumlu olması açısından farklı seçenekler barındırmaktadır. Ayrıca Farklı model, farklı renk ve farklı dokularda tasarlanan promosyon yelekler, markaların tercihlerine göre şekillendirilmektedir. Efor Grup Promosyonkent’te 10’dan fazla seçenek bulunmaktadır. Müşterilere sunulan tasarımlar:

  • Anorak Yelek
  • Cep Fermuarllı Şişme Yelek
  • Çok Cepli Yazlık Yelek
  • Bonding Özel Tasarım Yelek
  • Kapitone Desenli Yelek
  • Polyester Astarlı Yelek
  • Yeşil, kırmızı, siyah gibi farklı renk seçenekleri


Efor Grup Promosyon Yelek
Tanıtıcı promosyon grubun öncü bir marka olan Efor Grup, Yılın İnovatif Loyalty ve Promosyon Çözümleri Markası seçilerek sektördeki gücünü ve vizyonunu ortaya koymuştur. Bununla birlikte Efor Grup, 20 yıllık tecrübesiyle müşterilerinin tanıtım faaliyetlerine kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır. Ayrıca 2006’dan beri sektördeki yerini sağlamlaştıran Efor Grup, Promosyonkent’te firmanız için en uygun promosyon ürününü bulunmaktadır. Aynı zamanda çok geniş skalada ürün yelpazesine sahiptir. Bu sayede tedarik, depolama, baskı ve lojistik hizmetlerine kadar promosyon ürününüzün marka müşterilerine ulaştırılması önem arz etmektedir. Sizlerin her zaman yanınızda olan Efor Grup, markanız için en doğru seçenek!

Promosyon tekstil ürünlerinde markaya özel tasarım yapılabilir mi?

Evet, yapılabilmektedir. Promosyonkent’te sunulan geniş skaladaki promosyon ürün çeşitleri müşterilere özelleştirme imkanı tanımaktadır. Ayrıca tek tip bir zorlamanın yapılmadığı ürünleriyle Efor Grup, müşterilerin markalarına en uygun seçenekler sunmaktadır. Bu sayede etkili tanıtım yöntemini sağlamak için uygun ve farklı seçenekleri bir arada sunmaktadır.

Promosyon yelekler su geçirmez midir?

Efor Grup Promosyonkent’te sunulan sçeeneklerin içerisinde su geçirmez özelliği bulunan yelek çeşitleri mevcuttur.


Promosyon Yelek Ürünlerimiz İçin Tıklayın.