Promosyon Geri Dönüşüm Ürünleri

Promosyon Geri Dönüşüm Ürünleri

Promosyon Geri Dönüşüm Ürünleri Nasıl Yapılır?

09 January 2021 15:14

Promosyon Geri Dönüşüm Ürünleri

   Promosyon geri dönüşüm ürünleri kurumunuzu ya da firmanızı tanıtmak için kullandığınız, üzerine logo, isim ya da adres yazılı olan ve müşterilere hediye etmek amacıyla kullanılan promosyon ürünlerinizin geri dönüştürebilir ürünlerden yapılmasıdır. Promosyon ürünlerde sıklıkla ajanda, defter, not defteri, kırtasiye ürünleri gibi kâğıt ürünleri kullanılmaktadır. Aynı zamanda saat, kalem, bardak, dosya gibi plastik maddeler kullanılan ürünler tercih edilmektedir. Bu ürünlerin geri dönüştürülmeye uygun olarak, geri dönüştürülebilir maddelerden yapılması çevreyi korumaya karşı alınan büyük bir önlemdir.



Promosyon Geri Dönüşüm Ürünleri Nasıl Yapılır?

   Promosyon geri dönüşüm ürünleri tercih etmek yaptıracağınız promosyon ürünlerde büyük avantajlar sağlayacaktır. Firmanızın reklamı olması amacıyla yaptıracağınız promosyon ürünlerinizi geri dönüştürülebilir maddeler ile yaptırmak istiyorsanız firmamızla iletişime geçerek size uygun olan ürünleri kolaylıkla hazırlatabilirsiniz. Promosyon geri dönüşüm ürünlerin hazırlanması için,

1) Öncelikle yaptırmak istediğiniz promosyon geri dönüşüm ürünlerini seçmeniz gerekmektedir. Bu aşamada size ve müşterilerinizin profiline en uygun ürünleri seçmeniz sizin için en verimli seçim olacaktır.

2) Ürünlerinizin seçiminin tamamlanmasının ardından firmanızın tanıtımı için ürünlerin üzerine bastırmak istediğiniz baskıyı ve türünü seçmeniz gerekmektedir. Baskı olarak firma logosu, isim, telefon numarası, adres gibi birçok tür bulunmaktadır. Bunların bir tanesini seçebileceğiniz gibi hepsini de seçebilirsiniz. Yazıların boyutlarını dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

3) Ayarlanan ve karar verilen baskınız, seçtiğiniz ürünlere basılacaktır. Burada baskılarınız istenilen renklerde ve yazı tiplerinde apılabilmektedir.

4) Baskılama işleminizin ardından ürünleriniz hediye edilmesi amacıyla kullanıma hazır hale gelmektedir. Hazırlanan ürünleriniz dikkatle paketlenerek kargo yoluyla gönderilmekte ya da doğrudan teslim edilebilmektedir.



Promosyon Geri Dönüşüm Ürünleri Neden Tercih Edilmelidir?

Promosyon ürünlerinizi bastırırken geri dönüşümü tercih etmek firmanız için birçok fırsat sağlayacaktır. Promosyon geri dönüşüm ürünleri sayesinde;


-Ürünlerinizin geri dönüştürülebilir olmasından kaynaklı, ürünleriniz doğayı kirletmeyecek ve geri dönüştürülerek başka materyaller için kullanılabilecektir. Promosyon ürünlerde sıklıkla kullanılan plastik, kağıt gibi maddeler dönüştürüldüğü için seçebileceğiniz son derece doğa dostu bir yöntemdir.

-Promosyon ürünlerinizi geri dönüşüm kullanarak yaptırmanızın sonucunda müşterilerinizde olumlu bir etki bırakabilirsiniz. Özellikle birlikte çalıştığınız firmalar bu tür detaylara dikkat ediyorsa onlar için büyük bir tercih sebebi haline gelebilirsiniz.

Etiketler
  • #promosyonürünleri
  • #kurumsalpromosyon
  • #promosyon
  • #geridönüşümpromosyon